Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-vodič

Što posjetiti, gdje nešto naučiti... pronađite u našem vodiču

grašak na zrnu kraljevne
Martina Popović/PIXSELL
01.02.2013.
u 13:00

Na sceni Grič u subotu pogledajte predstavu "Grašak na zrnu kraljevne", a u nedjelju "I opet Miffy" u kazalištu Trešnja

“Grašak na zrnu kraljevne”

Na sceni Grič sutra je na redu predstava “Grašak na zrnu kraljevne”, kazališta Tvornice lutaka. Umjesto kraljevne, u ovoj priči glavnu ulogu ima malo zrno graška, a predstavu će uprizoriti Mario Kovač i Petra Radin. Punašna Kraljevna zaljubljena je u brzu hranu, a upoznavanje s Graškićem preokrenut će njezine prehrambene navike. Početak predstave je u 11 sati, a cijena je ulaznice, koja se može rezervirati na telefon 098 614 977, 25 kuna.

Glazbene radionice za djecu od dvije do šest godina

Klavirske radionice “Klavirčica” za djecu od 2 do 6 godina održavaju se danas, sutra i u nedjelju u Budvanskoj 7. Cijena sata je 40 kuna, a rezervacije na 098 418 546.

"Blizanke"

Predstava “Blizanke” igra u nedjelju u dječjem kazalištu Dubrava, Cerska 1. Početak je predstave u 18 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna.

“I opet Miffy” 

Dječji mjuzikl “I opet Miffy” s Nerom Stipičević u glavnoj ulozi igra u nedjelju u 11 i 17 sati u Gradskom kazalištu Trešnja. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Oslikajte masku

U Centru za kulturu Trešnjevka sutra od 11 do 12.30 sati organizira se radionica oslikavanja venecijanskih maski, a cijena oslikavanje jedne maske je 20 kuna.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije