Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ HUZJANOVA

Šef četvrti: 'Nogostup nije nasut šljunkom, već frezanim asfaltom'

storyeditor/2023-04-14/Huz.jpg
Most Zagreb
29.04.2023.
u 07:00

– Oni su tražili da se nogostup asfaltira i to je prihvaćeno na sjednici Vijeća gradske četvrti – ističe Radas

Nogostup u Huzjanovoj oko kojeg se nedavno podigla prašina nije nasut šljunkom, već frezanim asfaltom, kaže Donat Radas, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsused – Vrapče. A prašina se digla jer su, podsjetimo, vijećnici Mjesnog odbora Gornji Stenjevec iz redova Mosta i Fokusa upozorili da je na obećanom nogostupu u Huzjanovoj ulici nasut šljunak umjesto dogovorenog asfalta.

– Imamo informacije da stvarna cijena odrađena posla nije ni približna iznosu od 20 tisuća eura. U ovome se "nogostupu" reflektira sva nesposobnost aktualne gradske vlasti, a nasipavanjem jeftinoga šljunka narugali su se stanovnicima – kazao je tada mostovac Ivan Orlović. Radas pak poručuje da je prijedlog Mjesnog odbora realiziran kako je bilo i dogovoreno.

– Oni su tražili da se nogostup asfaltira i to je prihvaćeno na sjednici Vijeća gradske četvrti. Znamo da su ljudi desetljećima čekali na nogostup, ali to je uvijek bilo zamršeno jer na dionici nisu sve parcele bile u vlasništvu Grada – ističe Radas. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije