Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Q'ART

Projekt Ilica odgođen zbog lošeg vremena, novi je datum 9. svibnja

Zagreb: Umjetnički projekt Ilica Q'art 2020 oživio potresom ranjenu Ilicu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
16.04.2021.
u 21:09

Iz ZET-a javljaju da će, s obzirom da je otkazan festival, tramvajske linije 6 i 11 prometovati  uobičajenim trasama.

Projekt Ilica: Q'ART, koji je trebao biti održan u nedjelju, zbog lošeg vremena se otkazuje, javljaju organizatori. No, program će se ipak održati tri tjedna kasnije, odnosno 9. svibnja. 

- Dragi naši izlagači, sudionici i svi vi dragi građani koji ste se veselili novom izdanju Projekta Ilica: Q'ART, koji se trebao održati ove nedjelje, 18.4.2021., ovim vas putem obavještavamo da nažalost, moramo odgoditi naše druženje u srcu grada. Čekali smo do zadnjeg trenutka, svakodnevno pomno pregledavali sve stranice koje donose prognozu vremena, ali nije nam se ukazao ni tračak sunca. Stoga moramo odgoditi ovo izdanje Projekta, ali već imamo novi datum, vidimo se na Ilici 9.svibnja 2021  - objavili su organizatori ovog popularnog događaja. 

Iz ZET-a javljaju da će, s obzirom da je otkazan festival, tramvajske linije 6 i 11 prometovati  uobičajenim trasama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije