Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još ima poštenih

Što biste vi napravili? Zagrepčanin pronašao novac na bankomatu, a onda je ostavio poruku...

bankomat
Screnshoot
29.06.2017.
u 17:40

Na jednom bankomatu u zagrebačkom Buzinu muškarac je pronašao novac i umjesto da ga je samo spremio u džep - ostavio je poruku.

'Nevjerojatno', 'Da ne povjeruješ', 'Još ima poštenih ljudi'...samo su neki od komentara na poruku poštenog Zagrepčanina čiji je potez oduševio internet!

Na jednom bankomatu u zagrebačkom Buzinu muškarac je pronašao novac i umjesto da ga je samo spremio u džep- ostavio je poruku: Zaboravljeni novac je kod mene, te ostavio broj mobitela.

Jedna Zagrepčanka na svom je Facebook profilu podijelila tu fotografiju i tako se rodio novi viralni hit...

 

Nije poznato je li mu se tko javio, no ovakav potez je svakako vrijedan pohvale!

Je li se i vama dogodila slična situacija? Pošaljite nam svoje iskustvo na mail javi@vecernji.net. 

Komentara 17

DU
Deleted user
19:20 29.06.2017.

Potez normalnog čovjeka kakvih je nažalost sve manje. Znalo se i meni dogoditi da blagajnica u žurbi vrati od 200 kuna, a ja sam dao 100 kuna, normalno da vratiš jer nije tvoje, ali i ja sam na kasi znaoo zaboraviti nešto od kupljenog i uvijek me je dočekalo slijedeći put. To je po meni normalno dostignuće ljudskog roda.

Avatar MENSA
MENSA
18:25 29.06.2017.

Svaka čast gospodinu (ili gospođi) koji su ostavili ovu poruku! I ja bih isto učinio jer da uzmem tako zaboravljeni novac osjećao bih se užasno nepošteno i "prljavo"!

IG
igorri2
19:41 29.06.2017.

Isto bi napravili i naši političari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije