Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Što je to učinio vozač ZET-ova tramvaja? Ovo se ne viđa svaki dan...

tramvaj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
30.03.2017.
u 15:35

Zagrepčanka Sarah Srdar pohvalila je vozača ZET-a zbog ljubaznosti koju je pokazao dok se ona vozila tramvajem

Vozač ZET-ovog tramvaja našao se u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb i to zbog svojih dobrih djela. Naime, Zagrepčanka Sarah Srdar pohvalila ga je zbog ljubaznosti koju je pokazao dok se ona vozila tramvajem.

– Meni je ovu srijedu uljepšao vozač ove ZET-ove 14-ice koja je krenula s Mihaljevca u 11:55. Kao prvo, čitajući novine posljednjih tjedana, odlučila sam ne kupovati karte od vozača jer im to oduzima vrijeme i smanjuje koncentraciju (barem tako pišu kolege novinari), ali sam danas bila u cajtnotu, nisam stigla na kiosk, pa sam gospodina vozača ljubazno zamolila dvije karte od 4 kune. Dao mi ih je, odgovorila sam "hvala", vratio mi je kusur i uzvratio "hvala vama". To se baš više i ne može često čuti, pa je tu zaradio moj prvi plus! A onda je na stanici kod Male scene u tramvaj htio ući stariji gospodin paraplegičar u kolicima. Pošto na stanici nije bilo nikoga osim jedne gospođe, izašao je van, unio gospodina u kolicima u vozilo, a na stanici u Draskovićevoj opet ga je iznio van iz tramvaja. I sve je to učinio bez ikakvog mrskog izraza lica, bez prigovaranja. Drago mi je vidjeti da u mom rodnom gradu ima onih koji su pristojni i spremni pomoći. Zato ima i nas koji smo spremni pohvaliti te male, ali lijepe geste – napisala je ona na Facebooku zbog čega je zaradila preko 2.200 lajkova.

Foto: Screenshot Facebook

>> Policajci šetali Trgom bana Jelačića pa naišli na neviđenu situaciju

Komentara 44

HA
HaryHole33
16:36 30.03.2017.

Konaćno nešto pozitivno u ovim groznim vremenima. Hvala, gospođi na biranim riječima i ovom vozaču na ponašanju. Ipak ima svjetla.

SV
Sveu6
16:48 30.03.2017.

Skidam kapu vozaču i volim ga svim svojim srcem zagrebačkim! To su heroji moga grada!

KO
kowski
15:55 30.03.2017.

Svaka čast vozaču tramvaja. Ali zar to ne bi trebala biti svakodnevnica. Reči dobar dan, hvala, molim. Pa ja stvarno ne znam šta je to sa hrvatskim narodom. U njemačkoj vozači tramvaja, kada ulazi osoba u invalidskim kolicima, izađe van, uzme neku šipku da otvori platformu za ulaz, uveze osobu, zatvori platformu i vrača se i nastavlja vožnju. I to je tako normalna stvar. Ne kužim zašto to nije i ovdje kod nas tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije