Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i poštenih

Zagrepčanka se šokirala kada je vidjela slupani auto, a onda je pronašla poruku...

Fotografija udarenog automobila
Facebook
08.05.2017.
u 10:35

Još ima poštenih ljudi, svaka čast Nikolina, napisala je Ana na grupi, a brojni komentatori su također pohvalili potez vozačice.

Da još ima poštenih ljudi, pokazuje i posljednji primjer koji je oduševio brojne Zagrepčane. Vjerojatno i ne sluteći, vozačica Nikolina postala je prava zvijezda!  Naime, Ana iz Zagreba nemalo se iznenadila kada je došla do svog automobila i vidjela da ga je netko udario. Ipak, prvotni šok ubrzo je zamijenilo olakšanje kada je na automobilu vidjela poruku:

"Ispričavam se, zabila sam se u vaš auto. Ovo je moj broj telefona da razmijenimo podatke o osiguranju", napisala je Nikolina i na kraju poruke ostavila svoj broj telefona. 

Ana se toliko oduševila njezinim postupkom da je Nikolinu javno pohvalila na Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb"Još ima poštenih ljudi, svaka čast Nikolina, napisala je Ana na grupi, a brojni komentatori su također pohvalili potez vozačice.

Među komentarima pojavila se sumnja je li Nikolina uopće ostavila dobar broj, no doznajemo da je Nikolina i tu pokazala poštenje. Broj je točan, a Ana i Nikolina odmah su se čule i dogovorile za susret.

Je li se i vama dogodila slična situacija? Pošaljite nam vašu priču na e-mail javi@vecernji.net i rado ćemo je objaviti!

Komentara 22

RP
r.polje
10:48 08.05.2017.

Pa to je u Njemackoj skoro pa normalno

MK
marcel.kocan
12:09 08.05.2017.

pa našao sam ja jednom takvu poruku, to je normalno, neš nekom razbit auto i zgibat valjda.

Avatar baracuda
baracuda
11:19 08.05.2017.

Jaooooo! Žene za volanom. Spašavaj se tko može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije