Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to za njih 20

Peticijom se izborio za klupe na šetnici

Zagreb: Stanovnicima ulice Črnomerec ipak uklonili mobilno reciklažno dvorište
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
22.05.2021.
u 10:00

Prikupio je oko 400 potpisa

Više od godinu i pol hodao je Mladen Salajster svakoga dana šetnicom uz potok Črnomerec i među svojim susjedima prikupljao potpise za peticiju koju je pokrenuo, a želja mu se sada konačno i ostvarila. Kroz plan malih komunalnih akcija Gradske četvrti Črnomerec, naime, dvadeset velikih drvenih klupa sa stolovima osvanulo je uz šetnicu koja se proteže od kraja Črnomerečkoga potoka do Mikulića.

A to je, nada se Salajster koji je peticijom prikupio oko 400 potpisa, tek početak.

– Točnije, nadam se da će uskoro stići i koševi za smeće, a htio bih da se uredi i dječje igralište te da se postave sprave za vježbanje u stilu street workouta – veli stanovnik Črnomerca koji se u rujnu prošle godine, podsjetimo, “izborio” i za uklanjanje reciklažnog dvorišta iz svoje ulice.

Novim prizorom oduševljeni su svi, kaže HSLS-ov saborski zastupnik i stanovnik četvrti Darko Klasić, a ovako uređena šetnica postat će, uz Park šumu Jelenovac i Grmoščicu, poželjna destinacija za rekreaciju stanovnika Črnomerca. Što se tiče dječjeg igrališta koje priželjkuje Salajster, ističe da je i ono u planu.

– A dovršeno bi trebalo biti do kraja godine – kaže Klasić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije