Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA O INCIDENTU NA ČRNOMERCU

Skinuo masku, provocirao zaštitara pa izbačen iz trgovine pa se vratio s ručnom bombom

Zagreb: Policija privela dvije osobe kod Konzuma na Črnomercu
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/4
17.05.2021.
u 10:27

Zaštitar ga je upozorio na takvo ponašanje, a na ta upozorenja se 37-godišnjak oglušio. Verbalno je napao zaštitara , pokušavajući pri tome, tvrdi policija, izazvati i fizički sukob

Za prisilu prema zaštitaru te nedozvoljeno držanje oružja prijavljen je 37-godišnjak koji je 14. svibnja u  jednu trgovinu u Zagrebu došao s - ručnom bombom. Kako je priopćila zagrebačka policija, sve je počelo, kada je 37-godišnjak 14. svibnja oko 17.30 došao u trgovački centar na okretištu tramvaja na Črnomercu.  

U policiji kažu da se 37-godišnjak kraće zadržao na  na odjelu svježih proizvoda,  nakon čega je ničim izazvan, skinuo zaštitnu masku. Svojim ponašanjem je, kažu u policiji,  izazvao negativnu pozornost  kupaca  koje je pri tome ugrožavao jer se nije pridržavao epidemioloških mjera.  Zaštitar ga je upozorio na takvo ponašanje, a na ta upozorenja se 37-godišnjak oglušio. Verbalno je napao zaštitara , pokušavajući pri tome, tvrdi policija, izazvati i fizički sukob. Ujedno, zaštitara je vrijeđao i prijetio  mu da će ga ozlijediti te ga je zaštitar udaljio iz trgovine i o događaju obavijestio policiju.

No 37-godišnjak se  ubrzo vratio u trgovinu te je došao do zaštitara kojemu je ponovno zaprijetio. Pri tome je držao ruku ispod jakne, a  kada ga je zaštitar fizički svladao, odnosno spustio na  pod te spriječio u daljnjoj namjeri  da ga napadne, uočio je i ručnu bombu koju je 37-godišnjak imao kod  sebe. Zaštitar je 37-godišnjaka  zadržao do  dolaska policije, koja ga je uhitila.

Komentara 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:25 17.05.2021.

Šteta što ju nije aktivirao...

DU
Deleted user
10:32 17.05.2021.

e, druškane luerski, ajd đido tako nekome u US, bio bi istog trena likvidiran. zato i jest USA to ksj je danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije