Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet hrvatskoj

Pahor poklonio zagrebačkom Zoološkom vrtu nastambu za pčele

Zagreb: Milanović i Pahor posjetili ZOO vrt kojem je slovensko izaslanstvo doniralo pčelinjak
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
29.11.2022.
u 13:55

U nazočnosti predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, slovenski predsjednik istaknuo je kako je važno očuvati prirodu i životinje i njihov suživot s ljudima.

Državni posjet Republici Hrvatskoj predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor završio je posjetom Ustavni Zoološki vrt Grada Zagreba, kojoj je poklonio nastambu za pčele kao trajnu uspomenu.

U nazočnosti predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, slovenski predsjednik istaknuo je kako je važno očuvati prirodu i životinje i njihov suživot s ljudima. Slovenije je bila inicijator proglašenja Svjetskog dana zaštite pčela. Predsjedniku Pahoru zahvalio je na poklonu ravnatelj ustanove Zoološki vrt Grada Zagreba Damir Skoko.

29.11.2022,Zagreb,ZOO - Predsjednik Republike Zoran Milanovic i predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor posjetili su Ustanovu Zooloski vrt Grada Zagreba te je tom prilikom slovensko izaslanstvo doniralo i slovenski pcelinjak. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Prije toga, a nakon sudjelovanja na forumu „Bussiness Meets Politics – Energetika danas i sutra“ koji se održavao u zagrebačkom hotelu „Westin“, dvojica predsjednika u društvu gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića i rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepana Lakušića prošetali su centrom Zagreba.

Komentara 1

TO
tolitol
15:52 29.11.2022.

Darovao je nastambu za pčele? Je li rekao nešto o svim onim stradalim životinjama koje su život skončale u najgorim mukama opletene bodljikavom žicom koju je njegova država podigla i održavala godinama na granici s Hrvatskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije