Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA MATURE

Okupljanje djece s radničke Trešnjevke

12.10.2013.
u 11:36

"Prvi smo ušli u novu zgradu 1955. godine, no u gimnaziju smo krenuli godinu prije"

Prošlo je 55 godina otkako su \'djeca s radničke Trešnjevke\', kako sama sebe naziva prva generacija maturanata, otišla iz školskih klupa, no unatoč tome njih 14, koliko ih se jučer okupilo na obljetnici nije izgubilo kontakt. Druže se i nalaze svakih pet godina kako bi se prisjetili dana kada su hodali u VIII eksperimentalnu gimnaziju u Dobojskoj ulici.

- Prvi smo ušli u novu zgradu 1955. godine, no u gimnaziju smo krenuli godinu prije, pa smo za to vrijeme učionice imali u današnjoj Učiteljskoj akademiji – priča Vlasta Marčelja, glavni organizator okupljanja, te dodaje kako je tada gimnazija trajala osam godina.

>> \'Moja Trešnjevka - Nekad i danas\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije