Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP-Toplinarstvo:

Novi Zagreb u prvoj polovici kolovoza bez tople vode

Foto: Borna Filić/PIXSELL
19.07.2017.
u 15:59

Toplom vodom u tom razdoblju neće biti opskrbljeno približno 30.000 krajnjih kupaca.HEP-Toplinarstvo obnavljat će magistralni vrelovod u Zapruđu s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz središnjega toplinskog sustava HEP-Toplinarstva bit će bez tople vode od 1. do 15. kolovoza 2017. zbog obnove vrelovodne mreže. 

Toplom vodom u tom razdoblju neće biti opskrbljeno približno 30.000 krajnjih kupaca.HEP-Toplinarstvo obnavljat će magistralni vrelovod u Zapruđu s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Službe za odnose s javnošću HEP-a.  Radovi su nužni kako bi se spriječili kvarovi i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom tijekom sezone grijanja. 

Radnici HEP-Toplinarstva napominju da novozagrebačka naselja toplinskom energijom ne mogu opskrbiti ni na jedan drugi način te da će zato učiniti sve kako bi što prije završili radove. HEP-Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje. Ove godine obnovit će se oko tri kilometra vrelovodne trase te izgraditi 5,6 kilometra nove trase.

Komentara 4

Avatar Niškorist
Niškorist
10:29 20.07.2017.

Bandić bu to rješil ?

DU
Deleted user
02:13 20.07.2017.

Ja ne znam zašto se takve stvari uvijek događaju Novom Zagrebu. Nikad nisam čuo da je tako dugo Pantovščak bio bez tople vode.

DU
Deleted user
14:58 28.07.2017.

Ništa čudno, mi u Novom Zagrebu ionako živimo u getu. Mi možemo smrditi, Centar ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije