Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova STICKERMANIA u SPAR i INTERSPAR trgovinama

SPAR
Foto: SPAR
1/6
PR
Autor
PR članak
30.04.2015.
u 08:15

Od srijede 22.travnja u svim SPAR trgovinama kreće treće izdanje STICKERMANIE s temom Planine.

Partner STICKERMANIE - Hrvatska gorska služba spašavanja

Obzirom na ovogodišnju temu STICKERMANIE - Planine, Hrvatska gorska služba spašavanja svojim iskustvom i znanjem nametnula se kao idelan partner. Za svaku kupnju albuma STICKERMANIA Planine, SPAR Hrvatska donira 1 kunu HGSS-u i tako pomaže jačanju sigurnosti i spašavanju života u planinama. Zahvaljujući savjetima HGSS tekstovi o očuvanju prirode, a posebno hrvatskih šuma posebno su važni za razvjanje svijeti o hrvatskom prirodnom bogatstvu. U albumu STICKERMANIA dodatna pozornost je posvećena hrvatskim planinama: Risnjaku, Velebitu, Dinari, Papuku i Medvednici. Hrvatskim planinama i njihovom životinjskom svijetu posvećene su posebne stranice u albumu.

Obzirom na uspjeh prehodnih STICKERMANIA: Pustinje i stepe te Mora i oceani, sigurni smo da će edukativni karakter ovog albuma koji se može kupiti u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama i ovog puta osvojiti djecu i njihove roditelje te postati važan dio kućne biblioteke.

SPAR 3DX aplikacija kojom „ožive“ životinje iz albuma!

Ono što će sigurno očarati djecu su životinje iz albuma koje mogu „oživjeti“ uz pomoć SPAR3D aplikacije. Jednostavnim skidanjem i pokretanjem aplikacije te usmjeravanjem kamere smartphona na naslovnu stranicu albuma, stranicu s kartom svijeta te stranicu o Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja pokreće se poseban 3D efekt. Nakon što određene sličice s životinjama polijepite u album, usmjeravanjem kamere mobilnog uređaja na iste, „ožive“ sljedeće životinje iz albuma: Lastin rep, Smeđa krastača, Euroazijski ris, Smeđi medvjed, Daždevnjak, Snježni leopard, Indijska kobra, Bjeloglavi orao, Vapiti, Afrički slon.

Aplikacija SPAR3D se možete skinuti s Google play, uskoro i s App store-a te skeniranjem QR koda na plakatima u SPAR trgovinama.

Kako sve funkcionira, pogledajte u videu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?