Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
live stream

Na Dan zagrebačkih maturanata online koncert Psihomodo popa, pošaljite fotografije iz maturantskih dana

Psihomodo Pop u New Yorku
Foto: Marijana Marinović/NEW YORK
1/3
26.05.2020.
u 08:00

Koncert početkom u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije, a prenosit će se uživo, između ostalog i na portalu Večernjeg lista.

Kad zagrebački maturanti ove godine ne mogu izići na proslavu svog Dana, proslava će doći k njima, i to putem interneta. Grad Zagreb, naie, ove će godina za sve zagrebačke maturante u četvrtak organizirati online koncert grupe Psihomodo Pop, a nastupit će i pobjednik ovogodišnjeg showa „The Voice“, Vinko Ćemeraš.

Koncert početkom u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije, a prenosit će se uživo, između ostalog i na portalu Večernjeg lista. A kako bi koncert bio još zanimljiviji, svi zagrebački maturanti e-mail adresu zgmaturanti2020@gmail.com mogu poslati fotografije iz svojih srednjoškolskih i maturantskih dana kao i poruke, a sve to prikazivati će se uživo tijekom prijenosa koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije