Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanity First

Mališane u domu razveselili jagodama

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
27.05.2020.
u 09:50

Humanity First u Brezovici ima prostor u najmu pa često pomaže svojim susjedima u potrebi.

Kad su ugledali palete jabuka, banana i naranača uz nagomilane vreće krumpira, luka i rajčica, štićenici Doma za nezbrinutu djecu Sv. Josip u Hrvatskom Leskovcu, kaže sestra karmelićanka Katarina Pisković, bili su oduševljeni. A još više ih je, dodaje, razveselilo kad su predstavnici organizacije Humanity First iz kombija kojim su stigli izvadili jagode, koje su također bile u donaciji što su je jučer uručili domu u kojemu se trenutačno nalazi tridesetak djece bez adekvatne roditeljske skrbi, i to kao dio velike akcije pomoći potrebitim obiteljima.

– Jagode su poslastica koju djeca jako vole, a uskoro će ih biti još. Vlasnica obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Silvija Peček pozvala je, naime, sestru Katarinu i mališane da pred kraj sezone sudjeluju u berbi te da si skuhaju pekmez od jagoda – ističe Marina Pucević, predsjednica Vijeća gradske četvrti Brezovica. Humanity First, objašnjava, u tome naselju ima prostor u najmu pa često pomaže svojim susjedima u potrebi. Tako su, primjerice, u ožujku Kući blaženog Alojzija Stepinca donirali dvije profesionalne sušilice za rublje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije