Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA TREŠNJEVCI

Grupa muškaraca pretukla maloljetnog mladića u Zagrebu, teško je ozlijeđen

Šibenik: Policijski o?evid nakon plja?ke Studenca u centru grada
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.01.2024.
u 10:46

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Zagrebačka policija izvijestila je o napadu na maloljetnika u Zagrebu.

- Jučer, 8. siječnja oko 20.20 sati na Trešnjevci, u Labinskoj ulici, nekoliko je nepoznatih muških osoba tjelesno napalo maloljetnika, pri čemu je teško ozlijeđen - napisali su.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Kaos u Kutini: Skupilo se desetak ljudi i počela je tučnjava

Komentara 7

BO
BoljiSvijet
12:08 09.01.2024.

Ni je to to..nema migranata nema ni rušenja stranice VL od komentara u kojima dežurni kvazidomoljubi se budu pozivali na sveto domoljublje ,zaštitu djece,nema pozivanja vojske na granice,vkakova za Indiju..ma nema ničega..fučkas i to nastradalo dijete koje je blesavo do temelja..umjesto da ga pretuku migranti on se posvađao sa našim huliganina..ajd k vragu i taj mali nije ništa drugo ni zaslužio!..drugi put bude znao da ga trebaju premlatiti migranti a ne da ovako zasere dan dežurnim domoljubina na portalu VL. Sram ga bilo!!

MA
majeltomoguce
11:04 09.01.2024.

Eto nisu imigranti, tuće se i domaće! Nasilje ne poznaje granice, samo što kad su imigranti u pitanju onda imamo članke i članke na tu temu, a kad su domaći pretućeni onda par rečenica je dovoljno.

OP
Ocvali pupoljak
11:25 09.01.2024.

Hitno mjenjati zakon i svako premlacivanje tretirati kao pokušaj ubojstva. Kazna odn8 do 10 godina zatvora i kraj price. Ukinuti "olakotne okolnosti". Sudce koji osude manje od minimalne kazne izbacitibiz pravosuđa jer su sigurno primili mito. Brzo bi se uveo red ali to nije u interesu politicarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije