Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže uskoro

Designer Outlet: Evo kad se otvara nova šoping-meka pokraj Ikee

Na 15.000 kvadrata bit će 75 trgovina sa stotinjak modnih brendova
Privatna arhiva
11.05.2018.
u 08:47

Prva faza ulaganja u Rugvici, izgradnja “maloga grada” za kupnju, teška je 60 milijuna eura, a zaposlit će 400 ljudi.

Više od 75 trgovina sa stotinjak modnih brendova na 15 tisuća četvornih metara. “Designer Outlet Croatia”, nova meka za šopingholičare, otvara se za četiri tjedna pored robne kuće IKEA u Rugvici. Zadnje su pripreme u tijeku, a brendovi koji će se ondje moći naći sniženi od 30 do 70 posto bit će otkriveni netom prije otvorenja.

Izgradnja outlet naselja koje izgleda poput malog grada s arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama zajednički je pothvat IKEA-e i švicarskog Mutschler Outlet Holdinga koji u prvoj fazi vrijedi 60 milijuna eura. Zaposlit će se ondje više od 400 ljudi, već je najavljeno i širenje outleta u idućih nekoliko godina, a investitori u njega ukupno planiraju uložiti 88 milijuna eura. Svečano je otvaranje 7. lipnja u 17 sati uz koncert Severine.     

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar anita_horvath
anita_horvath
22:57 13.05.2018.

Odlično, svaka investicija a naročito ovakva je pohvalna!

WE
westsouth
09:18 11.05.2018.

jos trgovina???Jel nije malo previse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije