Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTENA ZGRADA

Buknuo požar u neposrednoj blizini Glavnog kolodvora

Požar, Glavni kolodvor
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/14
30.10.2017.
u 12:43

Na teren su odmah izašle vatrogasne ekipe

U neposrednoj blizini Glavnog zagrebačkog kolodvora buknuo je požar, točnije u napuštenoj zgradi Diskontnog trga u Paromlinskoj ulici.

Na teren su odmah izašle vatrogasne ekipe, a iz Javne vatrogasne postaje grada Zagreba javljaju kako nitko nije ugrožen.

Požar, Glavni kolodvor
1/6


 

Komentara 3

TR
Trnjanec
12:58 30.10.2017.

Kada će biti srušeno to ruglo, zajedno s ruglom bivše zabine poslovnice, kao i s ruglom pored navedene zgrade? U sva tri rugla nalaze se beskućnici i narkomani, a mislim da nijednoj ženi nije svejedno kad mora onuda proći pješice.

VI
Vito
15:20 30.10.2017.

U neposrednoj blizini Glavnog zagrebačkog kolodvora buknuo je požar, točnije u napuštenoj zgradi Diskontnog trga u Paromlinskoj ulici. :: Beskućnici se počeli grijati, a instalacije neispravne. __ Vlasnik se dobro dosjetio - spali posjed kako bi ga lakše srušili bez plaćanja odobrenja za rušenje. __ U Hrvatskoj morate imati skoro idrentičnu količinu papirologije kako bi se paraziti, državni i gradski, namirili prije početka gradnje i prije početka rušenja. __ Budući je sama zgrada bila nova i dosta kvalitetno izgrađena, jedni način za rušenjem je bio požar - dolaze vatrogasci i ruše krov, opravdano i učinkovito bez plaćanja ijedne lipe birokraciji. __ Sve ostalo je rutina - ili će krivci biti beskućnici, ili "neispravne instalacije". __ Zanimljivost je u vlasničkim strukturama - tko je stvarni vlasnik tog područja??? __ Iseljeni bivši vlasnici??? -- HŽ ??? -- grad Zagreb??? -- Neki ratni profiter koji je kupio prostor od bivše državne prodavaonice kupljene za jednu kunu??? __ Novinari, imate "pune ruke posla" saznati zanimljivu povijest "propadanja" trgovine usred "najprometnijeg dijela glavnog grada Hrvatske -- Izmežu željeznike pruge i autobusnog kolodvora javnog gradskog prijevoznika. __ Koja je to nesposobna spodoba uspjela uništiti prodavaonicu na toliko pješacima prometnom području??? __ Taj bi vlasnik morao biti izabran za rubriku "vjerovali ili ne" - uspio bankrotirati uz nekoliko desetaka tisuća pješaka koji svakodnevno prolaze pored prodavaonice hrane - stručnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije