Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurnjava po Zagrebu

Bježao policiji pa skoro pregazio baku s unukom na zebri

prometna policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
09.08.2018.
u 22:07

Potjera je počela kada se mladić odbio zaustaviti na zahtjev policajaca

Još jedna jurnjava dogodila se u Zagrebu, a ovoga puta policija je jurila za 24-godišnjakom u crnom BMW-u.

Potjera je počela kada se mladić odbio zaustaviti na zahtjev policajaca. Redovna policijska kontrola uočila ga je poslije 19 sati u Ulici Karažnik, pišu 24 sata.

Oglušio se na njihove zvučne i svjetlosne signale te nastavio voziti Ulicom Gajnice, do koje je stigao popevši se na nogostup i vozeći dijelom predviđenim za pješake. Iz Gajnice bježi prema Ulici Dubravica pa do Karažnika. Skreće na Ulicu Medpotoki, izlazi na Aleju Bollognu i juri prema Črnomercu.

Jureći po Bologni ne zaustavlja se na crvena svjetla na semaforima i čini brojne prekršaje.

– Stajali smo na semaforu na Trgu siječanjskih žrtava. Kraj nas je projurio crni BMW i kroz crveno skrenuo lijevo na Ilicu prema Vrapču. Umalo je zgazio pješake, baku s malim djetetom, koja je na svoje zeleno krenula prelaziti cestu – ispričao je očevidac.

Policija ga je na kraju uhitila u Jablanskoj ulici gdje je zaustavio automobil i počeo trčati. Ustanovljeno je kako je, osim brojnih prekršaja koje je počinio, imao i izrečenu zabranu vožnje.

Ključne riječi

Komentara 6

IV
ivica.vranjic
22:29 09.08.2018.

Tatin sin... I opet krivosuđe neće dosuditi primjerenu kaznu!

NA
narcis660
22:44 09.08.2018.

Manijaka zatvorit u kakvu ludaru i nepuštat van jer takav nije zaslužio da slobodno šeta a ne da vozi.idiot balavi, e pa da je u pravoj državi nebi mu pomoglo ni da je božji sin al kod nas je sve moguće....to je jadno i tužno.

SC
schwertransport
22:29 09.08.2018.

Kako policija tapka u mjestu....pa kud bas tatinog sineka!? Sve je u javnosti a nemogu mu nista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije