Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob oko plakata

Bandić: Ne možete ući u moju kožu, a još manje u kožu vjernika

'06.02.2012., Jelkovec, Zagreb - Gradonacelnik grada Zagreba Milan Bandic otvorio je bazen u djecjem vrticu En ten tini. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
18.01.2013.
u 15:16

– Manje mudar gradonačelnik od mene rekao bi: "Oprosti im, Bože, jer ne znaju što čine" – kaže Bandić.

– Ovo je grad tolerancije – komentirao je gradonačelnik Milan Bandić današnje napise u novinama o njegovoj naredbi da se plakati za predstavu "Fine mrtve djevojke" uklone s javnih površina.

– Nisam znao da će to izazvati veliku polemiku. Ako već pljuvačine u medijima mora biti, onda neka se dopusti da se strane pljuju međusobno. Manje mudar gradonačelnik od mene bi rekao: "Oprosti im, Bože, jer ne znaju što čine". Malo više mudar gradonačelnik, a udvaram si da jesam, odgovorio bi: "Oni koji su kritizirali ne mogu ući u moju kožu, a još manje u kožu vjernika" – kazao je gradonačelnik.

Dodao je i to da je iza svoga poteza stao kao gradonačelnik svih građana i vjernika.

– Napravio bih isto i da neka vjerska manjinska zajednica doživi isti osjećaj. Ovo je grad tolerancije, suživota i ja sam gradonačelnik svih građana.

>>Zlatar Violić: Ovakvi plakati i te kako su potrebni

>>Sporni plakat provokacija je 
radi provokacije

Komentara 89

VL
./
16:28 18.01.2013.

Bandinjo kralju!

DU
Deleted user
16:39 18.01.2013.

Bravo Bandiću, uvijek češ dobiti moj glas, a na ove dežurne jadnike s iblerovog, nema se potrebe osvrtati.

Avatar emilsali
emilsali
15:51 18.01.2013.

Kampanja: manipulacija vrlinama Kad neko ima želju da dozivotno ostane Gradonacelnik Zg , onda uzme brdo para na veresiju (vratice uslugom ili gradjevinskim Nalogom kad postane opet ono sto je dosad bio ) 2/3 uzme sebi, 1/3 potroši na flajerejere i upaljače i ubeđuje dva meseca narod kako je on Vredan Udarnik lopatom, Vernik do koske i da nije rasista !!!! Bas nista od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije