Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni turnir

400 stolnotenisača igralo za pomoć bolnici Sestara milosrdnica

humanitarni turnir (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
19.02.2012.
u 15:55

Turniru je nazočio i gradonačelnik Milan Bandić koji je odigrao kratki stolnoteniski meč protiv đakona zagrebačke nadbiskupije Marijana Spehnjaka i doktorice Valentine Matijević. Velečeasni je prisutne oduševio svojom igrom.

Više od 400 igrača iz 60 hrvatskih klubova natječe se ovog vikenda na humanitarnom stolnoteniskom turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza u Domu sportova. Povod je prikupljanje sredstava za kupnju dječjih igračaka i didaktičkih pomagala za bolnicu Sestara milosrdnica. Svaki natjecatelj trebao je priložiti dječju igračku, a došli su iz cijele Hrvatske, od Dubrovnika do Vukovara.

Turniru je nazočio i gradonačelnik Milan Bandić koji je nakon uvodnog pozdrava odigrao kratki stolnoteniski meč protiv đakona zagrebačke nadbiskupije Marijana Spehnjaka i doktorice Valentine Matijević. Velečeasni je prisutne oduševio svojom igrom.

 - Odaziv je izvanredan - ustvrdio je Zlatko Pospiš, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza i dodao kako je ovo ujedno i uvertira u međunarodno prvenstvo u stolnom tenisu koje će se u Zagrebu održati u svibnju.

U dvorani prepunoj djece zatekli smo i 11-godišnjeg Nikolu Grubića koji marljivo trenira već godinu dana.

- Drage volje i velikog srca naš klub prikupio je i dao igračke. Druženje i razvijanje pozitivnih ljudskih osobina cilj je ovog okupljanja, kako bi se najmlađi na pozitivan način naučili pobjeđivati - objasnio je njegov trener Miroslav Cebović iz stolnoteniskog kluba Sesvete.

Komentara 1

BM
Boris Markovic
11:44 20.02.2012.

Divna fotografija i divna deca. Da li neko moze da mi kaze sta je sa Dragutinom Surbekom; izgleda da nije bio ukljucen u ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije