Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na 40-ak stranica

Županija pokrenula Kroniku u kojoj predstavlja sebe i svoj rad

Kronika
Foto: ''
1/2
20.01.2014.
u 16:41

Za jednu kunu Kronika stiže do vrata svake obitelji u Županiji

Virovitičko-podravska županija pokrenula je svoj list pod nazivom Kronika, a glavni joj je cilj javnost upoznati sa svime što županija odradi u jednoj godini. U prvom broju, koji ovih dana stiže na kućne adrese, građani na četrdesetak stranica imaju prilike saznati tko su dužnosnici koje plaćaju, što o radu Vlade misli saborski zastupnik Josip Đakić, zašto je Viroexpo sajam koji ima dušu i kako izgleda program sajma, tko je darivao prvu bebu u 2014. godini, kako teče obnova Kurije Janković, kako ulažu u školstvo.

Prvi broj donosi i novi vizualni identitet županije -  otvorena vrata, polja žita nad kojima izlazi sunce, u bojama meda i zemlje.

– Želimo svima pokazati da je ovo županija uvijek otvorenih vrata, ne samo za domaće stanovništvo, nego i za putnike namjernike, investitore. Ovdje žive vrijedni i sposobni ljudi i upravo to želimo pokazati cijeloj Hrvatskoj i Europi – poručuje Tomislav Tolušić. Kronika ima 36 stranica, izlazi u nakladi od 30.000 primjeraka, za građane je besplatna. Iz Virovitičko-podravske županije poručuju da ih svaki primjerak,  uz dostavu na kućnu adresu, stoji svega jednu kunu, odnosno 120.000 godišnje za četiri broja koja bi u 2014. trebala doći svakoj obitelji u ruke.

>>Prpić: Zbog Tolušićeve bahatosti građani plaćaju 200.000 kuna više

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije