Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
800 milijuna kn duga

Zdravčević: Tužit ćemo ministarstvo zbog poticaja!

Stanko Zdravčević
Davor Javorović/PIXSELL
28.06.2012.
u 13:43

– Mi svoje obveze moramo ispuniti jer nam stižu ovrhe, zatezne kamate, šalju nam se inspektori, a ministar se ne pridržava svoje zakonske obveze isplate nego se bavi eutanazijom pasa – poručio je Stanko Zdravčević, tajnik ZUSSB-a.

– Ako do kraja lipnja Ministarstvo poljoprivrede ne isplati poticaje, tužit ćemo ga! – kategorični su u Zajednici udruge seljaka Slavonije i Baranje. Na ime poticaja duguje se još, kako su danas pred novinarima u Čepinu izračunali ZUSSB-ovci, oko 800 milijuna kuna.

– Mi svoje obveze moramo ispuniti jer nam stižu ovrhe, zatezne kamate, šalju nam se inspektori, a ministar se ne pridržava svoje zakonske obveze isplate nego se bavi eutanazijom pasa – poručio je Stanko Zdravčević, tajnik ZUSSB-a.

Unatoč problemima, seljaci kreću u žetvu. Ako ih vrijeme posluži, računaju, za desetak dana mogli bi s njom i završiti.

– Žetva je tek počela, a urod je šaren, od dobroga do lošega. Cijena neće biti manja od prošlogodišnje. No pravilnik o otkupu još nije donesen. Vidimo da se opet ide na ruku mešetarima – dodao je Zdravčević dodajući da u vrijeme žetve prosvjeda neće biti, a nakon njezina završetka vidjet će kako dalje.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:54 28.06.2012.

ha ha tužit će ministarstvo jer u ministarstvu sjede retardirani retardirani dopuštaju da preko poticaja mafija zarađuje hrvatska se zaduži pa seljaci to profućkaju a uvoz nam sve veći

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
18:44 28.06.2012.

bitno da je Linić uveo prisilnu naplatu poreza i ostalih dugovanja u državi a nije riješio nelikvidnost naplate onih koji duguju radnicima,seljacim i manjim firmama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije