Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hreljin

Zaustavili kombi pa u njemu našli 1470 kilograma metalnog otpada

metalni otpad staro željezo
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
06.05.2020.
u 10:37

O svemu je obaviješten i državni inspektorat, a ilegalni skupljač starog željeza prekršajno je prijavljen

Muškarac (43) prijavljen je nakon što ga je policija zatekla kako prevozi 1470 kilograma metalnog otpada. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, njega je policijska patrola 4. svibnja zaustavila na području Hreljina. Upravljao je kombijem gospićkih oznaka, a policija je u kombiju uočila i hrpu metalnog otpada.

Malo su porazgovarali s vozačem te su ustanovili da je on taj otpad skupljao na području Gorskog kotara. No našao se u problemu jer je policija utvrdila da je metalni otpad skuplja ilegalno, odnosno da nema, kako su kazali u policiji, odobrenje nadležnih tijela za to.

Stoga mu je policija oduzela svih 1470 kilograma metalnog otpada, a njega je prekršajno prijavila te će o svemu obavijestiti i državni inspektorat.

Komentara 6

XM
xman100
13:07 06.05.2020.

Znam ja jednog takvog, ide okolo i skuplja plastične boce. Bez ikakvih odobrenja nadležnih.

Avatar urbanjungle
urbanjungle
14:13 06.05.2020.

Cios se širi očito.

TR
Tripoli
07:17 07.05.2020.

Uh hebote,koji ulov..skoro tonu i pol hrđe!!ma sva Vam cast policija,a bogami i ispektoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije