Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađe po Rijeci i Opatiji

S terase kafića ukrao stol i stolice, policija ga našla pa ukradeni inventar vratila vlasniku

provalnik
Foto: ilustracija
23.04.2020.
u 11:40

Drugi lopov je krao sve što mu je došlo pod ruku, a uglavnom građevinski materijal. Skupio je robe u vrijednosti 160 tisuća kuna, a policija je i njemu u dvorištu pronašla gotovo sve što je ukrao

Da ljudi kradu svašta i nije neka tajna, no krađa za koju se sumnjiči jedan 65-godišnjak iz Rijeke ne viđa se baš svaki dan. Njega se sumnjiči da je tijekom travnja s terase jednog ugostiteljskog objekta ukrao stol i stolice.

Nije priopćeno je li 65-godišnjak policiji pojasnio zašto je ukrao stol i stolice vrijedne 25.000 kuna. Namještaj je nađen i vraćen vlasniku, dok je 65-godišnjak zaradio prijavu za tešku krađu.

I dok je on prijavljen za samo jedno kazneno djelo, 38-godišnjak s područja Opatije prijavljen je za 11 krađa, u kojima se domogao robe vrijedne 160.000 kuna. A taj je na širem području Rijeke, kako se sumnja krao svašta.

Dio je krađa počinio tijekom 2019. a dio od veljače do travnja ove godine. Sumnjiči ga se da je provaljivao u kuće, vikendice, poslovne prostorije, kuće u izgradnji i druge objekte iz kojih je otuđio razni građevinski alat (bušilice, brusilice, pile), dijelove instalacija za grijanje... Pretragom je kod njega nađen veći dio ukradenih predmeta, koji su vraćeni vlasniku, a on je kazneno prijavljen.

Komentara 2

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:49 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

IG
igorl
16:33 23.04.2020.

U kaj se brisu komentari. Ne smije se reci nista protiv uglednog gradjanina koji na slobodi krade vec godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije