Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opsjednuti psihopat

Zašto je nožem izmasakrirao 43 godine mlađu partnericu

jeroslav bulat, tihana jandrokovic
Foto: VL
1/3
30.03.2011.
u 21:00

Pomahnitao i lud, djevojku je sedam puta ubo u trbuh, leđa i tjeme. Iskrvarila je ubrzo nakon toga. Sedam sati sjedio je nad djevojčinim mrtvim tijelom prije nego što se odlučio spustiti među ljude.

Jeroslav Bulat (69), umirovljeni zidar, zaprepastio je građane koji su 13. srpnja u ponoć čekali tramvaj i autobus na ZET-ovu okretištu kod Sljemena kada se pojavio s dvije ubodne rane u prsima i trbuhu, te razrezanih zapešća. Sav krvav i u bunilu izašao je teturajući iz sjene stabala šumskog puta koji povezuje Gračansku cestu i krematorij Mirogoj. Buncao je nesuvislo, nerazumljivo. Šokirani noćni putnici priskočili su u pomoć. Netko je pozvao Hitnu, koja ga je prevezla u KB Zagreb, gdje su mu liječnici spasili život.

Devet sati prije Bulat je svoju pokćerku i bivšu nevjenčanu suprugu Tihanu Jandroković (23), grafičku dizajnericu, koja je prije četiri mjeseca prekinula njihovu 5-godišnju vezu, doveo na čistinu šumskog puta kod Gračanske ceste. U ruksaku je ponio sokove, životni “rukopis” i CD s natpisom “Gorka istina od augusta 2005. do 19.4. 2010.” te lovački nož. Dva su sata razgovarali. Izbila je svađa zbog Bulatove ljubomore. Tihana je odbijala nastaviti vezu.

U 17 sati Tihaninu ocu Milanu Jandrokoviću, kod kojeg je Tihana živjela nakon prekida, zazvonio je telefon. Začuo je Bulatov glas. - Tihana je ubijena, a sada ću ubiti i sebe - bilo je sve što mu je Bulat rekao prije nego što je prekinuo vezu.

Pomahnitao i lud, djevojku je sedam puta ubo u trbuh, leđa i tjeme. Iskrvarila je ubrzo nakon toga. Sedam sati sjedio je nad djevojčinim mrtvim tijelom prije nego što se odlučio spustiti među ljude.

>>Žrtva očuha ubojice imala je 23 godine. Toliko je i on dobio robije

Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista o četvrtka

Komentara 15

JA
jalnus
21:17 30.03.2011.

Jel branitelj, jel domoljub? Osloboditi.

Avatar broz
broz
21:47 30.03.2011.

HTZ,glup si ko racku.

BJ
bjuri47
09:43 31.03.2011.

Jel ono bunker u pozadini???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije