Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar u zagrebu

Zapalilo se potkrovlje obiteljske kuće u četvrti Savica Šanci

požar
Davor Visnjic/PIXSELL
Autori: mač/VLM, ba/VLM
25.10.2011.
u 22:51

Požar je buknuo u Šiljakovinskoj ulici 2, a vatrogasci su ga stavili pod nadzor.

Požar je buknuo u utorak navečer u obiteljskoj kući u Šiljakovinskoj ulici 2 u zagrebačkoj četvrti Savica Šanci, ali, na sreću, nije bilo žrtava.

Zapalilo se potkrovlje kuće, no vatrogasci su požar uspjeli staviti pod nadzor.

– Za sada je jedino što znamo da je riječ o požaru u potkrovlju, a možda i na dijelu krovišta. Požar je lokaliziran i uskoro bi trebao biti potpuno ugašen. Za sada nemamo informaciju o tome da je netko ozlijeđen. Plamena više nema. Moramo prekopati i raščistiti sve kako bismo obavili detaljan pregled – rekao nam je dežurni vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
23:59 25.10.2011.

ljudi, provjerite svoje dimnjake... isto tako provjerite i elektricne instalacije na tavanu... bolje sprijeciti nego kukati poslije...

OI
oikos
07:03 26.10.2011.

Bitno da nitko nije stradao.Sad dolazi do izražaja koliko je važno osigurati imovinu od požara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije