Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna cigareta

Zapalila cigaretu i zaspala, mrtvu je sutradan našao muž

'10.10.2012., Zagreb - USKOK i policija pretrazili su i uhitili nekoliko studenata, asistenata i profesora na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
17.01.2013.
u 16:36

U jednom se trenutku probudila i pokušala izaći iz kuće, ali zbog gustog dima nije se uspjela snaći

Mrtvu Ljerku B. pronašao je njezin suprug Franjo B. u njihovoj kući u Lugarskom Bregu u blizini Zaprešića nakon što se u srijedu oko 7 sati ujutro vratio s posla. Ljerka B. ugušila se dimom nakon što je u kući izbio požar kojem je uzrok žar cigarete. Pretpostavlja se da je nesretna žena zapalila cigaretu, ostavila je u pepeljari i zaspala. U jednom se trenutku probudila i pokušala izaći iz kuće, ali zbog gustog dima nije se uspjela snaći te se onesvijestila tražeći izlaz iz kuće.

>> Cigarete opasne za život – završio u bolnici jer je bageristu dao jednu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
19:20 17.01.2013.

Pušaći ! Oprezno s cigaretama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije