Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILE KAZNENU PRIJAVU

Zagrepčanke ugovorile smještaj, a nisu platile račun od 7000 eura

Plo?e s natpisima na Ekonomskom fakultetu u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
02.02.2024.
u 15:13

Sumnjiči ih se da su kao odgovorne osobe jedne udruge sa zagrebačkog područja dogovorile usluge održavanje aktivnosti te smještaja u objektu trgovačkog društva, gdje je temeljem rezervacije u svibnju 2023.godine u hotelu na zadarskom području boravilo više osoba,

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 58 i 45 godina, koje se sumnjiče za prijevaru počinjenu na štetu trgovačkog društva sa sjedištem na zadarskom području.

Naime, sumnjiči ih se da su kao odgovorne osobe jedne udruge sa zagrebačkog područja dogovorile usluge održavanje aktivnosti te smještaja u objektu trgovačkog društva, gdje je temeljem rezervacije u svibnju 2023.godine u hotelu na zadarskom području boravilo više osoba, nakon čega nisu u zakonskom roku podmirile usluge smještaja niti druge obveze. Na taj način su oštetile trgovačko društvo za iznos od 6 930 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela Prijevara - istakli su iz zadarske policije

VIDEO: Njemački javni prijevoz prosvjeduje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije