Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN 64-GODIŠNJAK

Sucu u više navrata nudio darove kako bi mu bolje dosudio. Policija ga uhitila

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Davor Puklavec/PIXSELL
02.02.2024.
u 13:38

Policijski službenici su 64-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske

Zbog sumnje da je podmitio suca uhićen je 64-godišnjak, objavila je osječko-baranjska policija ovog petka, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja. Naime, sve se dogodilo ovog siječnja, i to zbog kaznenog postupka u kojem je 64-godišnjak bio. 

''64-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom siječnja nudeći darove u više navrata pokušao utjecati na suca kako bi za njega donio povoljniju odluku u kaznenom postupku'', objavila je policija.

Policijski službenici su 64-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije