Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili i u moru

Zadarski maturanti oprostili se od škole ludiranjem i kupanjem

norijada (1)
Goran Kovačić/Pixsell
18.05.2010.
u 14:17

Brašno, jaja, kečap i alkohol bili su najprodavanija roba u zadarskim trgovinama kojima se se oboružali maturanti kako bi proslavili kraj škole.

ZADAR - Brašno, jaja, zviždaljke, kečap, pivo i ostala alkoholna pića danas su bila najprodavanija roba u zadarskim trgovinama kojima su se zadarski maturanti oboružali kako bi se oprostili od svojih srednjoškolskih dana.

Gotovo svaka kaleta na zadarskom Poluotoku bila je ljepljiva od spomenute kombinacije namirnica koje su za sobom ostavljale horde veselih maturanata pa je bilo posla i za djelatnike Čistoće.

Odjeveni u majice različitih boja s jedinstvenim natpisima, maturanti i maturantice nakon šetnje gradskim ulicama i teroriziranja građana, sjatili su se na zadarsku rivu gdje zabava ni ove godine nije prošla bez tradicionalnog kupanja.

U more su prvo "letjele" djevojke koje su uz vrištanje otvorile sezonu kupanja dok su ih dečki zalijevali litrama piva i vina. Urlajući i prolijevajući se duž cijele rive, najžešće je ipak bilo kod Morskih orgulja gdje je sve završilo masovnim kupanjem.

- Nije hladno, super je... popio sam pa ionako ništa ne osjećam - vikali su maturanti koji su se brčkali i izvodili akrobatske skokove u more kojem je temperatura tek 17 Celzijevih stupnjeva.

Sreća je samo što je nakon višednevne kiše u Zadru zasjalo sunce pa valjda neće biti popratnih pojava za zdravlje maturanata.

Iako su vesele skupine mladića i djevojaka bile toliko glasne i izvodile razne ludorije naočigled zbunjenih turista, izgreda, kako su nam rekli u policiji, ipak nije bilo.

Nije bilo potrebe ni za intervencijom Hitne medicinske pomoći koja je prijašnjih godina morala pomagati zbog pretjerivanja s alkoholom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije