Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav podvig

Pobjegao iz zatvora u Zadru pa se sam vratio i tražio da ga puste unutra!

Foto: HRT
17.11.2017.
u 08:42

Osim teških kaznenih dijela za koje se tereti, Zadranin je policiji poznat po još jednom bizarnom događaju iz svibnja prošle godine, kada je teško ozlijedio 42-godišnjakinju

Zadranin Pere Č. (30) u utorak je pobjegao kroz prozor istražnog zatvora u Zadru u kojem se nalazi zbog sumnje na pokušaj ubojstva i razbojničku krađu.

No, bjegunac se u manje u 24 sata vratio natrag. Za njim je bila raspisana i tjeralica, no on se ipak vratio sam, pozvonio na vrata zatvora i zamolio čuvare da ga puste unutra.

Pere je svoj kratkotrajni bijeg na slobodu opravdao nostalgijom za suprugom i malodobnim djetetom, a iz zatvora je uspio pobjeći tijekom obavljanja radova u prizemlju zgrade, piše Slobodna Dalmacija.

- Iz Zatvora u Zadru dana 14. studenoga 2017. godine jedan je istražni zatvorenik izvršio bijeg tijekom obavljanja radova u prizemlju zgrade. Ista osoba se sama vratila u Zatvor u Zadru dana 15. studenoga. O bijegu su odmah bili obaviješteni nadležni sud i policijska postaja te je do povratka navedene osobe za njim bila raspisana tjeralica – priopćili su iz Ministarstva pravosuđa.

Osim teških kaznenih dijela za koje se tereti, Zadranin je policiji poznat po još jednom bizarnom događaju iz svibnja prošle godine, kada je teško ozlijedio 42-godišnju Zadranku koju je njegov otac zatočio u kokošinjac.

1/43

Žena se šetala na zadarskoj Plovaniji sa svoja dva psa, retriverom i terijerom, no kako ih nije držala na povodcu, psi su se zaletjeli u kokošinjac u vlasništvu 30-godišnjaka i njegovog oca. Psi su tamo zaklali desetak kokoši, unatoč pokušajima žene da ih spriječi. Nakon što se uspjela izvući iz kokošinjca, on ju je udario nogom u glavu.

Komentara 3

DU
Deleted user
09:26 17.11.2017.

Kada je vidio šta ga van zatvora čeka i kakvo je stanje sam se vratio.Doručak,ručak i večera i još te čuvaju.

Avatar Niškorist
Niškorist
10:52 17.11.2017.

Zatvor pa još na moru ?

NO
nogogaz
09:08 17.11.2017.

U balkanskoj lipoj našoj izgleda bolje je u zatvoru nego na slobodi. Robijaši ce posljednji pobjec u zapadnu civilizaciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije