Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će reći tata

Sin najtraženijeg narkobosa zaboravio isključiti lokaciju pa otkrio gdje mu se nalazi otac

el chapo
Foto: Twitter
1/3
06.09.2015.
u 09:23

Joaquin El Chapo Guzman možda se skriva u Costa Rici nakon što je u srpnju pobjegao iz najčuvanijeg meksičkog zatvora Altiplano

Najveći svjetski narkobos Joaquin El Chapo Guzman možda se skriva u Costa Rici nakon što je u srpnju pobjegao iz najčuvanijeg meksičkog zatvora Altiplano. Naime, njegov sin Jesus Alfredo Guzman Salazar (29) objavio je fotografiju na Twitteru sa svojim ocem, ali je zaboravio isključiti lokaciju pa je uz fotografiju označeno kako se nalaze u Costa Rici.

Tamošnja policija odmah je krenula u akciju potrage kako bi pronašla šefa kartela Sinaloa, piše Daily Mail.

Iako se na fotografiji jasno vidi samo lice sin narkobosa koji sjedi s dvojicom muškaraca, po brkovima i obliku lica jasno je da je u njegovom društvu i El Chapo.

El Chapo je u srpnju pobjegao iz zatvora koji glasi kao najstroži i najčuvaniji zatvor u Meksiku. Pobjegao je kroz otvor u kabini za tuširanje koji je vodio do tunela ispod zatvora, dugačkog 1,5 kilometara koji je imao čak i ventilaciju. Stručnjaci kažu kako je za izgradnju tog tunela bilo potrebno sigurno godinu dana i ne zna se kako je to uspio budući da zatvor ima postavljene senzore koji su trebali otkriti da se nešto događa ispod građevine.

>> Strogo čuvani zatvor? Narkobos pobjegao kroz 1,5 km dug tunel sa ventilacijom

Komentara 10

AL
alphazulu99
11:40 06.09.2015.

Gluposti. Ako te policija trazi, a zna kojim se mobitelom koristis, tada ne treba ukljucivati nikakvu lokaciju. Lokaciju izracuna racunalo mobilnog operatera. Ovo je prica za naivne.

EL
Elforce
12:13 06.09.2015.

joj i ja bi tako napravio, uslikao bi se u bosni a sliku bi stavio u švedskoj.. i ona bi mislili da sam tamo...

MN
mate.no
12:12 06.09.2015.

glupost ziva, otac mu rekao sta da napravi samo da se policija malo aktivira za bzvz dok se neki posao sastrane napravi...ajde covjek je narko boss zna sta i kako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije