Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RESTORAN RUŽICA GRAD

Za najmlađe osmislili posebne jelovnike

Restoran Ružica grad
Foto: Marina Borovac
1/2
12.03.2020.
u 23:11

Uz mesna i riblja jela posjetitelji mogu birati između nekoliko vegetarijanskih jela

Njihovi su specijaliteti gulaš od divljači s knedlama od kruha, teletina i janjetina ispod peke, fiš i, naravno, čobanac. Spravljaju ih po prethodnoj narudžbi, baš kao i slasne domaće kolače. A poslužit će ih u jednoj od dvije sale, onoj pravoj hotelskoj te intimnijoj – lovačkoj.

Više od stoljeća star je hotel izgrađen u secesijskom stilu u samom središtu Orahovice. Oni koji stižu iz daljega odmorit će se u jednoj od soba hotela Ružica grad nakon čega će se pridružiti gostima u restoranu. Uz mesna i riblja, posjetitelji mogu birati između nekoliko vegetarijanskih jela, tjestenina, a osmišljeni su i jelovnici za najmlađe goste. Vinska je karta “napunjena” vinima PP Orahovice – frankovkom, zelenim silvancem, sivim pinotom, graševinom... Valja napomenuti da skupljeg glavnog jela (s prilogom) od 70 kuna nema, a porcije su obilne, “muške”.

Vlasnica je Manuela Jergović, gosti različitih profila – lovci koji preko agencije iz Istre ovamo dolaze u lov na ptice, bikeri, umirovljenici...

Posebnost je ovoga hotela, doznajemo, to što u njemu godinama živi bračni par povratnika iz Kanade. Hrane se, naravno, u restoranu Ružica grad. 

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova): 48

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova): 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova): 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova): 18

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno: 93

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije