Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa tko je tu jeo?

Ljude zgrozio stol nakon večere u jednom restoranu: Roditelji bi se trebali sramiti

restoran
Foto: Getty Images
25.02.2020.
u 11:22

Stol je ostao prekriven salvetama, ostacima hrane, papirima i ostalim otpadom, a otpad je završio i na podu te na kutnoj garnituri za sjedenje

Fotografija jednog stola u restoranu Harvester u engleskom Essexu postala je hit na internetu, no ljudi su zgroženi kako je stol izgledao nakon večere.

Fotografija je objavljena u Facebook grupi Spotted: Colchester, gdje su svi osudili osobe koje su sjedile za tim stolom i napravile nered.

Naime, stol je ostao prekriven salvetama, ostacima hrane, papirima i ostalim otpadom, a otpad je završio i na podu te na kutnoj garnituri za sjedenje.

– Nije me briga tko si, koliko često vani jedeš, koliko djece imaš i koliko ti je bio loš dan. Nije u redu izaći na večeru i otići od stola ostavljajući ga ovakvog da netko drugi mora čistiti. Jadna djevojka, nije znala gdje bi počela – objavljeno je uz fotografiju.

Fotografija je odmah izazvala lavinu komentara.

"Već sam viđala ovakve stvari, nemaju obzira ni za koga", "Veliki nedostatak poštovanja", "Sjajan odgoj. Roditelji bi se trebali sramiti", samo su neki od brojnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EtTore
EtTore
12:47 25.02.2020.

Takvi su Finski cigani!

RA
RACMAN
12:31 25.02.2020.

Ima toga i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije