Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET PRINCA CHARLESA

Aleksandra Vučića razljutio potez Tihomira Oreškovića

Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
15.03.2016.
u 13:44

Orešković je princu Charlesu i vojvotkinji Camilli pokazao fotografije koje prikazuju posljedice raketiranja Banskih dvora 7. listopada 1991.

Srpskog premijera Aleksandra Vučića razljutila je odluka hrvatskog premijera  Tihomira Oreškovića da princu Charlesu pokaže mjesto gdje su "Martićeve rakete" pogodile sjedište Vlade, javlja Blic.

Srbijanski premijer smatra kako taj potez nije fer i to je poručio jutros na sastanku organizacijskog odbora za posjet princa Charlesa

– Čemu bi sličilo da mi vodimo princa Charlesa po cijeloj Srbiji, a nema sela u kojem nećemo pronaći srpske izbjeglice iz Hrvatske – upitao je Vučić.

Vučić je inzistirao da se "pokažemo" kao gospoda i da se govori o budućnosti, prenosi Blic.

Podsjetimo, Orešković je princu Charlesu i vojvotkinji Camilli pokazao fotografije koje prikazuju posljedice raketiranja Banskih dvora 7. listopada 1991. Također im je pokazao dvije ilustrirane  knjige (Catalogue of Peace and War i Lettere a nessuno), s fotografijama kulturnog bogatstva prije rata i ratnim svjedočanstvima te slikama kulturne baštine razorene tijekom rata u Hrvatskoj.

>> Njihove kraljevske visosti oduševljeni tradicijskim darovima zbog čega kasni protokol 

>> Pogledajte tko je sve pozvan na večeru s princom Charlesom i Camillom

Komentara 381

MO
mojski2
13:36 15.03.2016.

vucicu odvedi ga da vidi ,sada vec kosti ,djevocice male sa lutkom na ruci, onu koju je video srpski policajac,kada je slucajno Hladnjace iz vode izasla na povrsinu, a policajcu naredjeno da cuva hladnjacu i da nitkoga ne pusti u blizinu, ali je policajac bio ipak sa ljudskim vrlinama, i kada je izvirila ih Hladnjaceruka djevojcice male sa lutlkom u ruci..on je objavio snimak u youtube...naravno ovo ce vecernji da obrise, jer nije lijepo da govorim ili pisen istinu koja je i u youtube..puna Hladnjaca zena,djece civila

DU
Deleted user
13:39 15.03.2016.

Vujčiću,nema u istoćnoj Hrvatskoj sela gdje četnici gdje nisu poćinili ratni zloćin

SM
SmellsLikeŠit
13:56 15.03.2016.

Pa pokažite i vi slike posljedica raketiranja srpskih gradova. Ali ups nema ih, jer mi nismo ušli na teritorij druge zemlje i bombardirali ga!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije