Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidljivi efekt

Vrijeme provedeno u Remetincu ostavi traga na pritvorenicima

remetinec, hac (1)
Foto: Pixsell
1/5
29.04.2010.
u 19:40

Ispijenih lica, s nekoliko kilograma manje, uglavnom su svi pritvorenici izlazili na slobodu.

Neki od uhićenih u različitim aferama koje zadnjih godinu dana potresaju temelje države, u zatvoru su proveli i do šest mjeseci.

Dani provedeni u Remetincu na licima su im ostavili traga. Ispijenih lica, s nekoliko kilograma manje, uglavnom su svi pritvorenici izlazili na slobodu.

Izuzetak je jedino bivši čelnik HPB-a Josip Protega koji je u zatvoru promijenio imidž - skinuo višak kila, pustio kosu i bradu.

Komentara 19

Avatar condor
condor
19:52 29.04.2010.

Fizički su im pale samo maske, a karakterno su ostali potpuno isti

OB
-obrisani-
21:25 29.04.2010.

I sta sad ...?? da ih nebi slucajno zalili...?...Znali su da rade nedozvoljene stvari,po zakonu kaznjive...Nitko im nije kriv do oni sami i njihova pohlepa...!!

MY
mycropht
19:48 29.04.2010.

Lako za kilograme. Problem je što izlaze iz zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije