Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Vozio sa 1,88 promila, prešao u suprotni smjer i usmrtio 56-godišnjakinju

Nekoliko ljudi ozlijeđeno u sudaru više automobila u Sesvetama
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
07.07.2023.
u 09:21

Tužiteljstvo u optužnici traži da se 31-godišnjaku produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja zbog opasnosti od ponavljana djela te da mu se izrekne zabrana upravljanja vozilom svih kategorija.

Muškarac (31) optužen je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Tereti ga se da je 25. travnja 2023. u 00.57 upravljao automobilom u Sesvetama i to dok je u krvi imao 1,88 promila alkohola. Tužiteljstvo tvrdi da je imao bitno smanjene  vozačke sposobnosti te da  je bio svjestan da ne može sigurno upravljati vozilom.

VEZANI ČLANCI

Kretao se Kobiljačkom cestom u smjeru zapada  i zbog alkoholiziranosti prešao je na suprotni kolnički trak  i naletio na vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 56-godišnjakinja, koja je od zadobivenih ozljeda na mjestu poginula. Tužiteljstvo u optužnici traži da se 31-godišnjaku produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja zbog opasnosti od ponavljana djela te da mu se izrekne zabrana upravljanja vozilom svih kategorija.

Video: Suluda jurnjava u Karlovcu: Izletio s ceste i udario u kontejner, sekundu prije prošla žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije