Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zet je danas baš krenulo

FOTO Nevjerojatne scene kod zagrebačkog Autobusnog: 'Mrtav pijan je legao pred tramvaj i blokirao promet pola sata'

Čitatelj
05.07.2023.
u 20:57

Ova prilično neuobičajena situacija razriješila se nakon otprilike pola sata kada je po pijanog muškarca na pruzi došlo njegovo društvo koje ga je uspjelo nagovoriti da odu odatle.

U trenutku kada ste pomislili da ova srijeda za zagrebački javni prijevoz ne može postati luđa, prevarili ste se. Nakon što se oko 15 sati zapalio gradski tramvaj na Savskoj cesti, a oko 17 sati plavi ZET-ov tramvaj nastradao u sudaru s kamionom u Ilici, oko 18.30 niz bizarnih događaja se nastavio.

Ako ste se između 18.35 i 19.05 sati pitali gdje je tramvaj, odgovor je: Stajao je blokiran na Aveniji Marina Držića, točnije kod zagrebačkog autobusnog kolodvora. Doduše, ne zbog kvara ili prometne nesreće. Stariji muškarac legao je na tramvajske tračnice i nije se htio maknuti gotovo pola sata.

Foto: Čitatelj

Kako doznajemo od očevidaca, ali i u ZET-u stariji gospodin bio je u vidno alkoholiziranom stanju i svim silama se odbijao pomaknuti.

- To je uzrokovalo polusatni zastoj na ovoj prometnoj dionici tako da se sav tramvajski promet morao preusmjeravati na Glavni kolodvor iz smjera sjevera te na Ulicu grada Vukovara iz smjera juga - odgovorili su nam iz ZET-a.

Ova prilično neuobičajena situacija razriješila se nakon otprilike pola sata kada je po pijanog muškarca na pruzi došlo njegovo društvo koje ga je uspjelo nagovoriti da odu odatle.

VIDEO Sudarili se kamion i tramvaj u centru Zagreba, ulica puna stakla

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Make my day
Make my day
21:23 05.07.2023.

A da nije došlo njegovo društvo lik bi se još uvijek izležavao po tračnicama?!? Jel radi netko u policiji? Za šta vas plaćamo? Da pričate bajke za laku noć o nekoj "sigurnoj zemlji"?!?

NI
Nipos66
21:50 05.07.2023.

Jedna narodna kaže: Bolje mrtav pijan nego mrtav trijezan...

Avatar loka
loka
23:16 05.07.2023.

Super..pa mogli su mu dofurati i jastuk, da si malo prilegne🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije