Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI VOZAČA

Užas u Novskoj: Teretnim vozilom išao u rikverc i teško ozlijedio dijete

Screenshot/Google Maps
06.07.2023.
u 09:45

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola

Jučer, 5. srpnja oko 12 sati u Ulici kralja Tomislava u Novskoj dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno dijete. Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak teretnim vozilom karlovačkih registracija, vozeći unatrag po biciklističkoj stazi, udario i teško ozlijedio dijete.

Djetetu su u Općoj bolnici Nova Gradiška konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Uhićen je te će po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:46 06.07.2023.

Ovo graniči sa ludilom! Znači svakog vozača koji skrivi (nažalost ) nesreću... s njim u bajbuk?! Kao što su strpali onog siromaha iz Hitne. A onog tko prodaje tonu koke ...polako treba sve ispitati...preko odvjetnika....fiškala!!!!

DM
dms
21:00 07.07.2023.

Kako je krenulo, profi vozaci budu morali imati asistente za voznju u rikverc, jer vise nisu dovoljni ni zvukovi upozorenje pri vožnji u rikverc ni bilo kakva druga pomagala. Nije mi jasno zakaj je uhićen, jer je dovoljono oduzeti vozačku. S drugevstrane, višestruke uboice i dalje voze i plove, pa mi tu nekaj ne štima.

DU
Deleted user
10:50 06.07.2023.

I da zašto je to "UŽAS" ...u naslovu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije