Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet ometa i jak vjetar

Vozače se poziva na oprez zbog nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb

nesreća
Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
27.02.2021.
u 07:04

Na državnoj cesti DC76 na rotoru u Baškom Polju se, zbog nesreće, vozi jednim prometnim trakom.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) upozoravaju da je na autocesti A4 Goričan-Zagreb, između čvora Breznički Hum i Novi Marof u smjeru Goričana, došlo do prometne nesreće pa vozače pozivaju na strpljenje. 

Zbog jakog vjetra na dionicama Jadranske magistrale Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u Dalmaciji pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na državnoj cesti DC76 na rotoru u Baškom Polju se, zbog nesreće, vozi jednim prometnim trakom. U prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska te katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka. Trenutačno željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije