Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐENE LAKŠE OZLJEDE

Vozač u Babinoj Gredi udario dijete na pješačkom prijelazu pa pobjegao. Policija ga traži

Split: Uklonjeni stupići zbog kojih došlo do sukoba Omrčena i Ivoševića
Milan Sabic/PIXSELL
18.04.2023.
u 18:29

Ovo je u nepunih mjesec drugi slučaj prometne nesreće u Babinoj Gredi da je vozač osobnog automobila skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće

U PP Županja jučer, u 11 sati, dojavljeno je da se u Babinoj Gredi dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. - Očevidom je utvrđeno kako se u nedjelju, 16. travnja oko 19.45 sati, u ulici Vladimira Nazora u Babinoj Gredi, nepoznati vozač udaljio nakon što nije propustio dijete koje je prelazilo kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza te je prednjim dijelom vozila udario u tijelo djeteta. Dijete je zadobilo lake tjelesne ozljede - stoji u priopćenju policije.

Dodaju i kako Policijski poduzimaju mjere traganja za vozačem i vozilom. Ovo je u nepunih mjesec drugi slučaj prometne nesreće u Babinoj Gredi da je vozač osobnog automobila skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće. U prvom slučaju počinitelj je pronađen poslije par dana. 

>> VIDEO Zaposlenici Avenue Malla zbog dojave o bombi evakuirani već četvrti put u godinu dana


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije