Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u osobnom automobilu

Vozač (44) poginuo nakon što je sletio s ceste u Valentinovu

prometna nesreca,slijetanje,portal
Matija Topolovec/PIXSELL
14.06.2013.
u 18:23

Prema riječima očevidaca koji su se prvi zatekli na mjestu nesreće, vozač je bio bez svijesti u automobilu te su pozvali hitnu koja je došla za desetak minuta. Oživljavali su ga na licu mjesta, ali bez uspjeha.

U Valentinovu kod Pregrade dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 44-godišnji B. P. iz Preseke Petrovske.

Nesreća se dogodila jer je B. P. iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika te sletio u jarak pokraj ceste. Prema riječima očevidaca koji su se prvi zatekli na mjestu nesreće, vozač je bio bez svijesti u automobilu te su pozvali hitnu koja je došla za desetak minuta. Oživljavali su ga na licu mjesta, ali bez uspjeha.

Kako neslužbeno doznajemo, B. P. je radio na obližnjoj benzinskoj postaji u Pregradi i vraćao se s posla. Ubrzo su na mjesto nesreće došle i supruga i sestra stradalog, kojima je, kada su vidjele što se dogodilo, također pružena liječnička pomoć. Policijski očevid je u tijeku.

>>Vozač poginuo nakon što je sletio s autoceste kod Zaprešića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije