Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turisti odlaze

Otkriveno zašto je dio Vodica usred sezone već tri dana bez vode

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/17
27.07.2017.
u 11:22

Opskrba vodom u ulicama se vrši putem auto - cisterni.

Građani ulice Prvićke i Blata u Vodicama organizirali su konferenciju za medije zbog naglog zagađivanja pitke vode fekalijama.

Zbog situacije koja ih je snašla u tijeku turističke sezone imaju gubitke jer turisti prijevremeno odlaze. Posljedice pijenja zagađene vode su plikovi po tijelu i bolovi u trbuhu. 

Iz Vodovoda je došlo službeno objašnjenje uzroka zagađenja vode, prenosi Infovodice.

Kao uzrok onečišćenja utvrdili su nelegalnu bušotinu za navodnjavanje zelene površine koja je napravljena na cjevovodu za opskrbu pitkom vodom u vlasništvu Vodovoda i odvodnje d.o.o.

- Utvrđeno je da je nelegalna bušotina neovlašteno spojena na vodoopskrbni cjevovod od strane fizičke osobe - investitora i izvođača predmetne stambene zgrade građevine u Vodicama, Prvićka ulica bb, čime je došlo do kontaminiranja sustava za opskrbu pitkom vodom, priopćili su.

Zbog opisane situacije opskrba vodom u navedenim ulicama se vrši putem auto- cisterni.

 

 

Komentara 11

ZL
zlako
12:00 27.07.2017.

Ovo je priča iz 15.stolječa Sranje.Vodovod.Vodice.Bolest.Sve su to krivi Turci.

UM
Umjereni
12:24 27.07.2017.

U članku naravno nije spomenuto da je investitor zgrade hdz-ovac. Po običaju. A da postoje mjesta u ovoj državi u kojoj graditelji ilegalno priključuju zgradu na vodovod i izazovu havariju ovakvih razmjera, to da pričamo nekome sa Zapada, ne bi nam vjerovao.

DI
Diplomat2
13:44 27.07.2017.

Neznam zasto pojedinci ovakove kriminalne radnje odmah povezuju sa pripadnoscu neke stranke, ili bi sada trebali istrazivati politicku nastrojenost majke, oca, bake djeda , ujne ili ujaka, pa u kakovu drzavu sam se ja vratio, kriminal je kriminal, a traceve treba ostaviti po strani. Za kriminal je odgovorna policija i sudstvo , a ne mijesati u pripadnost nekoj politickoj stranci, a onaj koji misli da nema krivice na svojoj dusi, neka baci prvi kamen. Isti slucaj kao isa onima koji pale korov na svojoj njivi i prouzrokuju pozare velikih razmjera, treba ich kazniti sa nekoliko godina zatvora i oduzimanjem imovine za nadoknadu steta, dok se to ne napravi, nece ni pozari prestati, a ne ispitivati dali je taj HDZ-ovac, PDS-ovac ili pripada nekoj drugoj politickoj opciji, treba se jos puno toga nauciti u novoj demokraciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije