Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme na istoku Hrvatske

Vjetar srušio drveni rasvjetni stup, ozlijeđen 35-godišnji radnik

Policija
Milan Sabic/PIXSELL
06.02.2020.
u 14:45

Drveni rasvjetni stup slomio se od udara jakoga vjetra, a očigledno je i kako je uslijed godina bio i truo, rekao je načelnik Općine Trpinja Miroslav Palić

Uslijed olujnog vjetra, koji je u srijedu puhao istokom Hrvatske, u Trpinji, nedaleko od Vukovara, došlo je do pucanja i pada drvenog rasvjetnog stupa na 35-godišnjaka iz Vrbanje koji je tom prilikom ozlijeđen. Radnik je bio angažiran na uklanjanju grana drveća koje se nalaze u blizini električnih kablova između rasvjetnih stupova na prostoru izletišta ekološke udruge Panjik.

Nakon pružene prve pomoći, djelatnici Hitne medicinske pomoći iz Vukovara prevezli su 35-godišnjaka u vukovarsku bolnicu gdje je i zadržan na liječenju.

- Iznimno nam je žao što se došlo do ozljeđivanja radnika te se nadamo kako će se što prije oporaviti. Drveni rasvjetni stup slomio se od udara jakoga vjetra, a očigledno je i kako je uslijed godina bio i truo. Kako mi je rečeno ozlijeđeni radnik je pokušao pobjeći ali, nažalost, nije uspio - rekao je načelnik Općine Trpinja Miroslav Palić.

Policijski istražitelj i kriminalistički tehničar PU vukovarsko-srijemske obavili su očevid po nalogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika ŽDO Vukovar, dok je inspektor rada i zaštite na radu Državnog inspektorata, Područnog ureda Osijek, Ispostava Županja proveo inspekcijski nadzor u području zaštite na radu.

Video: Nasukao se talijanski tanker

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije