Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Slavoniji

Žrtva jakog nevremena: Popravljala oštećeni krov, pa poginula

Policija
Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija
06.02.2020.
u 11:26

U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala te od zadobivenih ozljeda preminula, kažu iz policije

U Našicama je smrtno stradala 63-godišnja žena koja je sama pokušala popraviti dio krova nakon snažnog nevremena koje je pogodilo Slavoniju i Baranju u utorak.

- Područje naše županije poharalo je olujno nevrijeme i tom prilikom oštećeno je više stambenih i gospodarskih objekata te osobnih automobila. U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala te od zadobivenih ozljeda preminula. Na mjestu događaja obavljen je očevid i utvrđeno je kako nema elemenata kaznenog djela. U vezi s tom tragičnom nesrećom slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - doznaje Glas Slavonije od Zorana Kona, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Olujni vjetar u Osječko-baranjskoj županiji nosio je krovove, rušio stabla i čupao prometne znakove, kante za smeće letjele su posvuda po gradskim ulicama, a nestajalo je i struje. Zbog olujnog vjetra vatrogasci diljem Slavonije i Baranje imali su, uz redovne poslove, u utorak i srijedu pune ruke posla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije