Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA IZ DIVLJINE

Vjenčanje prekinuli zvukovi zapomaganja: Mladenci u čudu gledali što se događa u njihovoj blizini

Foto: Screenshot
06.12.2023.
u 20:40

Na snimci koju je objavio snimatelj vjenčanja iz Denvera u američkoj saveznoj državi Colorado vidi se kako u jednom trenutku obred prekidaju zvukovi koji su dolazili s druge strane jezera, a kada su pogledali o čemu se radi, imali su što i vidjeti

Nevjerojatnoj sceni svjedočili su mladenci i gosti na jednom vjenčanju koje se održalo u prirodi. Iako je vjenčanje u prirodi za mnoge vrlo romantično, ova snimka pokazuje da ponekad i nije baš najbolji izbor. Vjenčanje koje se odvijalo uz jezero prekinula je uobičajena scena iz prirode, no ona koju nitko ne želi vidjeti tijekom svog savršenog dana. 

Na snimci koju je objavio snimatelj vjenčanja iz Denvera u američkoj saveznoj državi Colorado vidi se kako u jednom trenutku obred prekidaju zvukovi koji su dolazili s druge strane jezera, a kada su pogledali o čemu se radi, imali su što i vidjeti. Naime, uz obalu je medvjed napao jelena. Dok ga je ubijao, jelen je zapomagao, a njegovi jauci prekinuli su vjenčanje. 

Zgroženi mladenci zbog te scene morali su nakratko prekinuti vjenčanje, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu objavljenom na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
11:29 16.12.2023.

Mudraci se zgrazali nad sudbinom jelena ali niti trenutka im nije doslo do mozga da je netko od njih mogao biti na jelovniku medvjeda da je jelen uspio pobjeci. Razdaljina nije bila niti 30m. To je 5-6 sekundi gladnom medvjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije