Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo mu nije vjerovala

Kum na vjenčanju priznao da je zaljubljen u mladenku: ‘Sada smo u braku!’

Tik Tok
16.12.2022.
u 14:30

Desiree je priznala da je bila zbunjena Bryantovim priznanjem, ponajviše zbog toga što njihovo dugogodišnje prijateljstvo nikada nije krenulo ni u kakvom drugom smjeru osim toga

Možete li zamisliti vjenčanje na kojemu kum 'ukrade' mladenku mladoženji? Pa, takav je bio slučaj s Desiree White (32), koja se naposljetku razvela od supruga kako bi se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja i kuma na njezinu vjenčanju, Bryanta, nakon što joj je priznao svoju beskrajnu ljubav dok je držao govor, piše NY Post.

Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima!

1/6

- Sjećam se prvog trenutka kada sam vidio Desiree. Zaljubio sam se u nju i znao sam da mora biti moja. Odmah sam pomislio kako je ona najljepša osoba koju sam ikada vidio u svom životu. Tada sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram pronaći način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njezinog dečka i postali smo prijatelji. Volim vas oboje i čestitam - rekao je Bryant na vjenčanju, a u sali je tada zavladala neugodna tišina.

Desiree je priznala da je bila zbunjena Bryantovim priznanjem, ponajviše zbog toga što njihovo dugogodišnje prijateljstvo nikada nije krenulo ni u kakvom drugom smjeru osim toga. 

- Bryant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji kada su se upoznali i sve su radili zajedno. Ja sam njemu stalno namještala spojeve i bila sam na nekim dvostrukim spojevima s njim. Nikada mi nije palo napamet imati s njim nešto više od prijateljstva - rekla je,  inzistirajući na tome da nije gajila nikakve romantične osjećaje prema svom sadašnjem suprugu tijekom godina njihova odrastanja.

@desiree.white We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu ♬ Crazy - Patsy Cline

Te iste večeri vjenčanja, Desiree je zaplesala s Bryantom. Dok su plesali, Bryant ju je pitao zašto mu nikada nije dala priliku, no ona je tada mislila da se samo napio i da nije znao što govori. Međutim, kad se njezin brak nakon godinu dana počeo polako raspadati jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njezin odnos s Bryantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

- Kada smo bivši i ja prekinuli i razveli se, pala sam u depresiju i zatvorila sam se od svih. No, Bryant mi nije dao da se maknem od njega. Stalno je bio uz mene i tješio me, a u jednom trenutku me, na moje veliko iznenađenje, i poljubio. Došlo je niotkuda. Kada me poljubio, nisam se izmaknula, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osjećala sam se dobro i prirodno - ispričala je.

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnjela je s njihovim prvim sinom Sawyerom, koji sada ima devet godina, a par se vjenčao 2012. Danas imaju četvero djece i vrlo su sretni. 

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
14:47 16.12.2022.

Ova je ko Vučić. Ne zna za kog navija

PO
poluvodič
16:50 16.12.2022.

Strpljen spašen.

AT
atlantisind
16:41 16.12.2022.

Ima li jos kakvi prljavstina iz Engleske ,dajteeee ih jos samo nam to fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije