Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora ministrici

Vinkovački HDZ daje punu podršku Gabrijeli Žalac

Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
22.03.2019.
u 16:41

- Gabrijela Žalac jedna je od rijetkih Vinkovčana koji nisu zaboravili svoj grad i županiju nakon što ih je posao odveo u glavni grad, kažu iz HDZ-a Vinkovci.

Poslije svih događanja vezanih u zadnjih nekoliko tjedana za ministricu regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijelu Žalac priopćenjem za javnost, kojega potpisuje predsjednik Mladen Karlić, oglasio se i vinkovački HDZ. Kako se navodi u priopćenju Gradski odbor HDZ-a Vinkovci daje punu podršku u njenom dosadašnjem i budućem radu.

- Gabrijela Žalac jedna je od rijetkih Vinkovčana koji nisu zaboravili svoj grad i županiju nakon što ih je posao odveo u glavni grad. Od kada je na čelu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u naš grad kroz razne projekte, osigurala je gotovo 600 milijuna kuna što je u velikoj mjeri omogućilo preduvjete za nužan gospodarski razvoj i zadržavanje ljudi na našim prostorima. Posebno nam je drago što našu Gabrijelu, unatoč brojnim obvezama, i danas možemo vidjeti na svim manifestacijama u gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji, stoji u priopćenju vinkovačkog HDZ-a te se dodaje:

Gabrijela Žalac
1/8

- Ne želeći komentirati sve medijske napise i podmetanja, ovim putem još jednom želimo dati punu podršku ministrici Gabrijeli Žalac zbog izuzetnih uspjeha u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koje joj uistinu nitko ne može osporiti, uvjereni da će se i dalje nesebično zalagati za razvoj kako svojih Vinkovaca, naše Slavonije tako i cijele Republike Hrvatske.

Inače, član GO HDZ Vinkovci je i Tomislav Čuljak kojega su neki prepoznali kao osobu koja „sapliće“ Žalac. Kako doznajemo Čuljak, koji je blizak Andreju Plenkoviću, podržao je izbor Žalac za ministricu u Vladi RH. O Žalac se oglasio iz Bruxellesa i premijer Plenković.

Komentara 18

CR
cromak
17:16 22.03.2019.

Prostim faktorima i SDPu puna usta Gabrijele, samo neznaju kako da je sazvacu, jer je poveci komad, pa se takmice odakle bi poceli, SDP gleda u guzu, a prosti faktori nevole frizuru, tu ti je poenta, da se najezis od straha, za sada samo laju, niko blizu da stane, sada joj i mercedes nude, da stete vise bude. SDPove prikolice sa prostim faktorima za sada izmisljaju neke nove "ljubavne" price izgleda od toga nece biti nista, prvise guraju u lijevo i skrenuli sa CRO kolovoza.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
01:59 23.03.2019.

S pravom je brane! Branit ce je svako razuman, povukla je u dvije godine vise EU novca nego Finska ili Irska u deset....... Hrvatska 2 277 153 082,00€, Finska koja je odavno EU 2 112 360 175,00 €., Irska 111 678 104 488,00 €. Izvor EU.

DU
Deleted user
20:08 22.03.2019.

Zašto se nitko ne čudi?😋😎🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije