Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO!

VIDEO Komiški vatrogasci oduševili Hrvatsku: Nosili ženu s cerebralnom paralizu da vidi zalazak sunca

Foto: Facebook DVD Komiža
1/6
09.09.2020.
u 15:52

Reakcije su bile i više nego pozitivne.

Čin vatrogasaca DVD-a Komiža raznježit će i one najtvrđa srca. Naime, oni su omogućili dvjema osoba s invaliditeta uživanje u zalasku sunca s brda Hum i na taj način sve nas podsjetili koliko mali čin ljudskosti može biti bitan. 

- Danas smo se odazvali inicijativi naše članice Nađe Ramić da se jednoj osobi s cerebralnom paralizom omogući uživanje u najljepšem zalasku sunca - onom s brda Hum. Pošto je zadnjih 50-tak metara do vidilice u vrlo lošem stanju, naši članovi su pomogli prenijeti osobu do vidilice. U tom trenutku u blizini se nalazila još jedna osoba s invaliditetom, koju smo također donijeli do vidilice. Nadamo se da smo im ovom gestom barem malo uljepšali dan - napisali su na Facebook profilu DVD-a uz snimku akcije.

 

Reakcije su bile i više nego pozitivne. 

- Super ste ekipa, bravo bravo bravo; Bravo dečki, smiješak na licima onih kojima ste uljepšali dan, smiješak na vašim licima govori sve...najljepši zalazak sunca na Humu, ponosni smo što imamo takve ljude....male ljude velikog srca; Hvale vrijedno, malo volje a puno pozitive! - neki su od komentara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije