Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji događaj

VIDEO Prijetio pištoljem vozaču na autocesti: Policija istražuje snimku

01.08.2023.
u 14:26

"Svašta se događa. Neki su to isto sigurno vidjeli, ali su se što brže maknuli. Ne znaš što se može dogoditi", kaže čitatelj.

Na temelju snimke koju je objavio Večernji list, policija provodi izvide o samom događaju, potvrđeno nam je iz PU šibensko-kninske. 

Podsjetimo, vozeći se autocestom A1 na godišnji odmor, naš čitatelj snimio je drugog vozača kako vozi držeći pištolj u ruci. Opisao je situaciju koja se odvila na cesti nedaleko od Šibenika dok je putovao iz Bosne i Hercegovine prema Makarskoj u ponedjeljak. Dok se vozio desnim trakom autoceste A1, naišao je na kamion koji je potom pokušao preteći. Skrenuo je ponovno u desni trak te ugledao muškarca kojeg je nekoliko trenutaka kasnije snimio kako drži oružje

VIDEO Snimio muškarca u automobilu pokraj sebe kako maše pištoljem


 

"Gospodin u ovom automobilu mi nije dao da prođem. Ja desno, on desno, ja lijevo, on lijevo. Koči, mlati nešto rukama", opisao je čitatelj. Nakon što ga je uspio zaobići, pogledao je prema njemu i uočio da muškarac lijevom rukom drži volan, a u desnoj ima pištolj te njime maše. Vozač s pištoljem potom je naglo zakočio, a čitatelj je prošao dalje u lijevi trak. "Svašta se događa. Neki su to sigurno isto vidjeli, ali su se što brže maknuli. Ne znaš što se može dogoditi", zaključio je čitatelj.

VEZANI ČLANCI 

Komentara 1

ZD
zdravljak
15:24 01.08.2023.

Ovaj koji je opisao događaj laže koliko je dug i širok. Nakon što je preteko kamion i vratio se u desni trak snimio je vozača sa pištoljem, a ovdje vidimo da je snimljeni sa njegove desne strane... to znači daa se čovjek s pištoljem vozio po zaustavnoj . Ja bih rekao da je išao u preticanje kamiona, oduzeo prednost vozaču koji je već bio u preticanju, premutav da shvati kaj je napravio se još vjerojatno i pravio pametan pa mu je ovaj izvadio pištolj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije